Αναζήτηση

Image

Γενικά Άρθρα

Η Great Exhibitions θριάμβευσε στα φετινά Greek Exports Forum & Awards 2024

Η Great Exhibitions θριάμβευσε στα φετινά Greek Exports Forum & Awards 2024

1 Μάϊου 2024

Η Great Exhibitions, ηγέτιδα στο χώρο των διεθνών εκθέσεων τροφίμων, ποτών, τουρισμού κ.τ.λ, κατάφερε να κερδίσει για άλλη μία χρονιά και θριάμβευσε στα φετινά Greek Exports Forum & Awards.

Η τελετή βράβευσης διοργανώθηκε από την Ethos events την Παρασκευή, 26 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, σε ένα υβριδικό event, με τόσο φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακή.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για την Great Exhibitions καθώς, μαζί με την επέτειο για τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, προτάθηκε για 3 βραβεία, στα οποία και βραβεύτηκε με τη gold διάκριση. Είναι η 8η συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία ξεχώρισε καθώς βραβεύεται κάθε χρόνο από το 2017, με τη φετινή χρονιά να ξεχωρίζει στις κατηγορίες “ Top export service”, “Top export consultant” και “Top export marketing agency”.

Τα βραβεία δίνονται, μετά από ψηφοφορία τόσο κριτικής επιτροπής όσο και του κοινού, σε εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει με τη συνεισφορά τους στον εξαγωγικό τομέα της χώρας. Η κατάκτηση τριών βραβείων σε διαφορετικές κατηγορίες αποτελεί απόδειξη της αριστείας και της αφοσίωσης της Great Exhibitions στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και καινοτόμων λύσεων για τους πελάτες της.

Το λόγο, πριν τις βραβεύσεις, έλαβε ο Managing Director της εταιρείας, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, όπου επισήμανε την τεράστια συμβολή των Ελλήνων εξαγωγέων στην Ελληνική οικονομία καθώς και το ρόλο των γραφείων Ο.Ε.Υ. παγκοσμίως και τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να γίνουν πιο εύκολες και προσβάσιμες οι διαδικασίες για τους εξαγωγείς μας.

To πρώτο βραβείο παρέλαβε η κ. Κάλλια Καλαμπόκη, κόρη του κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, για την «Κορυφαία Υπηρεσία Εξαγωγών» όπου και αφιέρωσε στα στελέχη της εταιρείας που έχουν μεγάλη εμπειρία στο διεθνές εμπόριο και έχουν βαθιά κατανόηση της πολυπλοκότητας των εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε ο κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, για να παραλάβει το βραβείο για την “Top Export Consultant”. Η βραδιά έκλεισε με την κ. Μαρία Γιακουμάκη, Senior Project Manager της Great Exhibitions που παρέλαβε το βραβείο “Top Export Marketing Agency”.

«Είμαστε χαρούμενοι και εξαιρετικά περήφανοι που κερδίσαμε τρία χρυσά Greek Exports Awards φέτος», δήλωσε ο Managing Director της Great Exhibitions κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, «Αυτά τα βραβεία αποτελούν απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας και αναγνωρίζουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. H Great Exhibitions διαθέτει το μεγαλύτερο εκθεσιακό πρόγραμμα διοργανώνοντας συμμετοχές σε 65+ εκθεσιακά γεγονότα σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είμαστε ευγνώμονες στους πελάτες μας, τόσο
στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, που μας στηρίζουν αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας μας κι αναγνωρίζουν τα επιτεύγματά μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους στις διεθνείς αγορές».

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!